Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

SP Connect Universele Smartphonehouder Moto Bundel SPC+ – zwart

Artikelnummer: 45150-711

 60,91

Met de SP Connect Universele Telefoonklem Moto Bundel kunt u vrijwel elke smartphone veilig aan uw motor bevestigen met behulp van het gepatenteerde SPC+ mechanisme. De set bestaat uit de Universele Telefoonklem en Moto Mount LT – beide in de nieuwe SPC+ uitvoering.

Universele telefoonklem SPC+ – Eenvoudige en veilige montage van mobiele telefoons op alle SPC+ houderkoppen. Past op bijna alle smartphonemodellen.

Zo flexibel mogelijk blijven zonder compromissen te sluiten? Ja dat werkt. De SP ConnectTM universele telefoonklem past op vrijwel elke mobiele telefoon en houdt deze stevig vast.

De Universele Telefoonklem is compatibel met alle SPC+ houderkoppen en u kunt uw telefoon bevestigen aan motorfietsen, fietsen, auto’s en vele andere activiteiten. Wat je ook van plan bent, je volgende avontuur kan komen.

Het bevestigen van deze houder aan uw mobiele telefoonmodel is snel en eenvoudig. Trek eenvoudigweg de kroon eruit, schroef hem vast en zet de kroon vast door hem in te drukken. Compleet.

De Universele Telefoonklem is zonder gebruik van gereedschap verstelbaar en geschikt voor mobiele telefoons met een breedte tussen 58-85 mm. Ook perfect als je meerdere mobiele telefoons gebruikt.

De feiten

Geschikt voor smartphones met een maximale dikte van 12 mm
Eenvoudig en bomvrij sluitsysteem
Compatibel met alle SPC+ montagekoppen
Moto Mount LT-bevestiging – De Moto Mount LT overtuigt door zijn onverslaanbare prijs-prestatieverhouding en maakt het mogelijk om uw mobiele telefoon snel en veilig op de motorfiets te monteren. Verwisselbare koppen voor SPC/SPC+.

De SP ConnectTM Moto Mount LT overtuigt door zijn onverslaanbare prijs-prestatieverhouding en biedt u flexibele mogelijkheden om uw mobiele telefoon snel en veilig op uw motorfiets te monteren. Kies tussen liggend of staand formaat en pas je smartphone individueel aan dankzij de 360° verstelmogelijkheid.

Met deze duurzame lichtgewicht constructie van glasvezelversterkt polyamide kies je voor een flexibele alledaagse oplossing waarmee je je smartphone, navigatiesysteem en apps altijd in zicht hebt.

De feiten

Duurzame lichtgewicht constructie
Gemaakt van glasvezelversterkt polyamide
Superstabiele 360°-aanpassing in stappen van 6°
Voor standaard en oversize sturen
Let op: Als u een smartphone met een mechanische beeldstabilisator gebruikt, raden wij u aan de Anti Vibration Module (45150-223 / -224) te gebruiken om mogelijke schade aan de camera van uw telefoon, veroorzaakt door trillingen van motorfietsmotoren, zo goed mogelijk te voorkomen.

error: Content is protected !!