Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

SP-Connect Universele Telefoonhoes SPC+ maat M

Artikelnummer: 45150-550

 30,41

Functioneel, schokbestendig en extreem flexibel: de SP ConnectTM universele telefoonhoes met een zachte fleece-inzet biedt maximale bescherming voor vrijwel elk smartphonemodel. En uw mobiele telefoon kan op alle SPC+ houderkoppen worden bevestigd.

Of het nu op de fiets, motor, in de auto, hardlopen, golfen of andere activiteiten is: gebruik uw smartphone nog veelzijdiger met de Universal Phone Case en bescherm hem effectief tegen krassen, vuil en regen.

Schuif de smartphone in de case, rol de opening op en zet hem vast met het klittenbandoppervlak. De krasvrije fleece-inzet en het zelfklevende EVA-frame maken het mogelijk om de perfecte positie voor de mobiele telefoon te vinden.

Het touchscreen van je mobiele telefoon blijft gewoon bruikbaar met de Universal Phone Case. Hierdoor blijft je smartphone te allen tijde beschermd tegen regen, zweet, modder en stof.

De feiten

functie

Geschikt voor alle mobiele telefoonmodellen tot ca. 153 x 70 mm
Veilige montage op alle SPC+ montagekoppen
Bescherming tegen regen, zweet, modder en stof
Goede bruikbaarheid van het touchscreen en cameravenster
Let op: Draadloos opladen is niet gegarandeerd bij gebruik van dit product.
De kleur zwart
Producttype: Smartphone & Media
Variant: M

error: Content is protected !!